Имам си вече работа. Занимавам се с кетъринг, похвали се

...
Имам си вече работа. Занимавам се с кетъринг, похвали се
Коментари Харесай

Дръжте Се! Нещо Гигантско Се Случи В Живота На Гичка От „Хелс Китчън”! Шеф Петров Я Изрита, Но Обрат!

„ Имам си към този момент работа. Занимавам се с кетъринг ”, похвали се самата Гичка.

Устата Гичка разкри в „ Кухнята на Ада ”, че била омъжена от 16 годишна. Защото забременяла с щерка си не отишла на абитуриентски си бал. Свекър й също бил готвач. Гичка Красимирова бе нарочена от медиите, че мъжа й е наркодилър.

Тя нито отхвърли, нито удостовери тази информация. Но сподели единствено, че най-голямото й благосъстояние от него й била 12-годишната й щерка. Тя е удовлетворена, че момиченцето й също добре се оправя в кухнята.

Саматя тя я учи да почита родителите си. А тя почнала да се оправя още на 15 години. Нейните родители били хлебари и баничари, отпътували за Испания и тя трябвало да се оправя сама. В София била принудена да работи, с цел да си заплаща квартирата и да учи по едно и също време.

Доволна е, че при влизането й в кухнята на Хелс Китчън зад нея застанали огромното й семейство, а компактно зад тила й застанала нейната свекърва.

Брюнетката споделя, че най-трудният миг в предаването били когато видяла околните си.

„ Вечерните резервации бяха доста тежки. Отстрани наподобява елементарно, само че не е по този начин. Най-тежка беше резервацията за околните ни.

Не откъсвах очи от тях, а в това време трябваше и да сготвям ”,спомня си Гичка.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР