Имам шевове на устата, долната ми челюст е разбира, дори

...
Имам шевове на устата, долната ми челюст е разбира, дори
Коментари Харесай

Музикантът, който бе пребит в Литаково, разказа за инцидента

Имам шевове на устата, долната ми челюст е схваща, даже и черепът ми е пукнат. Това съобщи в ефира на Нова телевизия потърпевшият музикант, който бе пребит до несвяст в софийското село Литаково.

,,Спрях с колата до един магазин, тъй като приятелката ми искаше да си купи нещо за ястие. Без да желая форсирах мотора и едни хора ми направиха забележка, аз се извиних и изгасих мотора. Но след това пристигна съответното момче, Веско, и стартира да ме бута, да ме псува. Раздърпаха ни и го качиха в една кола и потеглиха'', описа младежът.

Задържаха двама обвинени, пребили до несвяст музикант

,,После закарах приятелката ми до тях и тогава внезапно пристигнаха три момчета, които ме издърпаха от колата и след това помня единствено един доста мощен удар в главата, след който припаднах. Друго не помня'', показа още той.

От своя страна кметът на селото Пешо Младенов съобщи, че към този момент са взети ограничения на територията на селото, които включват монтиране на в допълнение улично осветяване в тъмната част на денонощието, както и усилване на полицейското наличие.

Спецакция в Ботевград, Гешев и главсекът на Министерство на вътрешните работи на инспекция

По думите му предстоят и беседи с лица, които са склонни към осъществяването на престъпни прояви.

Припомняме, че през вчерашния ден селото бе посетено от основния прокурор Иван Гешев и основния секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР