Имам приятел, който се стараеше да избягва рождените ми дни

...
Имам приятел, който се стараеше да избягва рождените ми дни
Коментари Харесай

Подарък за тъщата

 тоалетна хартия

Имам другар, който се стараеше да заобикаля рождените ми дни (видимо, с цел да не харчи пари за подарък) и взех решение да му дам урок.

Купих руло тоалетна хартия, деликатно я разопаковах, размотах рулото доникъде и залепих авансово приготвения от мен на компютър златен документ (под формата на пластмасова карта) следното наличие:

„ Вие сте собственик на златното милиардно руло, компанията производител на нашата чудесна тоалетна хартия Ви връчва този златен документ (сумата от 10 000) и можете да получите парите си в дирекцията на компанията при даването на пластмасовата карта. “

Акуратно опаковах рулото и отивайки един път на посетители на моя другар, сложих скритом „ Бомбата с постепенно деяние “ в тоалетния долап дружно до другите рула тоалетна хартия. И след месец „ бомбата “ гръмна!

И на нея не попадна нито моя другар нито жена му, а неговата тъща, която тихомълком решила да вземе парите за себе си. Тя отишла в различен град, където бил производителят на тази тоалетна хартия и сложила всички в шах.

Писала до отбрана на правата на потребителя, търсела истината във вестниците, допитвала се до юристи…

Моят другар се досетил за „ пакостта “ ми и за това ми е безпределно признателен (тъй като тъщата не се е появявала у тях към този момент пет години). И стартира да ми дава по два подръка – за рождения ми ден, и за деня на „ Бомбата “.

Тъщата му ме знае и ме ненавижда и ме е вкарала в листата си на „ другари “, където заемем почетното второ място след Хитлер.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР