Имам пълната подкрепа и доверие на Слави Трифонов, както и

...
Имам пълната подкрепа и доверие на Слави Трифонов, както и
Коментари Харесай

Петър Илиев: Имам пълното доверие и подкрепа на Слави Трифонов

Имам цялостната поддръжка и доверие на Слави Трифонов, както и на ръководителя на парламентарната група на " ИТН ". Това сподели в предаването " Говори в този момент " Петър Илиев.

" Имаме история, имаме настояще и ще бъда с тях, до момента в който мога да им бъда потребен, имам вяра, че гледаме в една посока, не може да бъде изключен човек, който не е бил член на партията. Аз съм обвързван с " Има подобен на народ " поради идеята и концепциите ", добави Петър Илиев.

Според него огромна част от политическата класа е сложена в зависимости.

" Аз и фамилията ми бяхме подложени на офанзиви, които минаха границите, офанзивата не стопира ", добави Петър Илиев.

Относно обвиняването в плагиатство Петър Илиев съобщи: " Има си законов ред, има процедура, която тече, дано изчакаме резултатите, истината ще излезе, обстоятелствата ще бъдат открити ".

Петър Илиев акцентира, че има чувство за липса на обективност и индиферентност.

" Има членове на политически партии в етичната комисия, отказ няма да желая, решението би трябвало да се вземе от Факултетния съвет. Нека завърши процедурата, без да има предпоставки на външни въздействия. Аз разбрах от медиите, че има сигнали. Книгата е издадена 2015 година. Всичко с името ми е обвързвано с провокация ", сподели още Петър Илиев.

По думите му е нужна правосъдна промяна.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР