„Имам най-скъпото тяло на света!“. Това твърди пред New York

...
„Имам най-скъпото тяло на света!“. Това твърди пред New York
Коментари Харесай

Трансджендър жена: Имам най-скъпото тяло в света

„ Имам най-скъпото тяло на света! “. Това твърди пред New York Post трансджендър жена, която е претърпяла безчет пластични интервенции, с цел да реализира своята настояща визия, написа tialoto. 50-годишната Аманда Лепоре, която е певица, модел и вариететна танцьорка, се счита за същински секссимвол.
Когато била едвам 15-годишна, Аманда си направила първата промяна – на носа, който бил прекомерно огромен. Последвали още няколко и по този начин до през днешния ден. Почти няма част от тялото ѝ, по която да няма силикон.
Трансджендърът е на хормонална терапия от години. Устните и скулите ѝ са натъпкани с филъри, а гърдите ѝ са оперирани няколко пъти, с цел да бъдат идеални. Въпреки напредналата възраст на Лепоре, тя продължава да се съблича на сцената и да взе участие в еротични представления, тъй като счита, че тялото ѝ е същинско „ произведение на изкуството “.
„ Винаги, когато тя излезе на сцената и стартира да се съблича, хората онемяват и несъмнено им харесва “, разяснява пред американското издание Сузане Baртш.
На въпрос дали ще продължава да се разкрасява с естетична хирургия, певицата дава отговор, че към този момент е завършила. „ Независимо какво споделят хората, аз одобрявам тялото си и не им влиза в работата какъв брой още интервенции ще имам “, споделя още тя.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР