Имам надежда да сложа край на безумието в медиите, заяви

...
Имам надежда да сложа край на безумието в медиите, заяви
Коментари Харесай

КРАЛСКА БОМБА: Чарлз не е баща на Хари?

" Имам вяра да сложа завършек на безумието в медиите ", съобщи принц Хари по време на своите показания във Върховния съд в Лондон по процеса против групата на таблоида " Мирър ". Хари направи това изявление по време на кръстосания разпит от Андрю Грийн, юристът на медията, който го помоли да проясни фразата, която бе включена в писмените му показания пред съда, в които той обвиняваше публицистите на таблоида, че имат „ кървави ръце “.

" Като дете и младеж, станах жертва на нахлуването на пресата в огромна част от моя живот до тук ", показа херцогът, като добави: " Има хиляди, може би милиони публикации, написани за мен от времето, когато бях на 12 години. Като дете, всяка от тези публикации изигра разрушителна роля в моето отрастване ".

След това той потресе аудиторията с изявлението си: " Откакто съм роден, популяризират се клюки, че същинският ми татко не е крал Чарлз, а Джеймс Хюит (един от посочените за любовници на принцеса Даяна). Дълго време се замислях за аргументите зад тези клюки. Пресата желаеше да се появи подозрение измежду хората, с цел да бъда изпъден от кралското семейство ".

Принц Хари също по този начин осъди своята " параноя ", в която се озовал още като дете: " Когато персонална информация, която знае единствено един или двама души, излиза на първа страница на вестник, кръгът от другари стартира да се свива от ден на ден. Голямата част от изявленията се отнасят към сътрудник, другар, източник, непосредствен човек, което основава съмнения по отношение на източника на тази информация. Чувствах, че не мога да се доверя на никого, което беше извънредно за мен, изключително когато бях толкоз млад ".

Принц Хари дойде в Кралския съд в Лондон, където го очакваше навалица от оператори и публицисти. Впрочем, за първи път се случва от над век насам член от кралското семейство Уиндзор да се появи в правосъдната зала, макар че е качеството си на очевидец и обвинител.

Последният път това се случило през 1891 година, когато престолонаследникът принц Едуард влиза в правосъдна зала, която и възмутило кралица Виктория. Сега, 132 години по-късно, същото се случва с принц Хари във Върховния съд в Лондон.

Крал Чарлз III дефинира като „ гибелен ход “ решението на сина си да съди таблоидите.

Инфо: lupa.bg

 

Тагове: принцеса Даяна крал Чарлз III принц Хари херцог дело съд таблоиди жълта преса Джеймс Хюит острова Великобритания кралско семейство принц Едуард Кралица Виктория
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР