Имам над 10 операции, които не ме отказаха. Ще ме

...
Имам над 10 операции, които не ме отказаха. Ще ме
Коментари Харесай

Георги Петков: Над 10 операции не ме отказаха, ще ме видите още по-силен!


" Имам над 10 интервенции, които не ме отхвърлиха. Ще ме видите още по-силен! ". Това съобщи на специфична конференция вратарят на " Славия " Георги Петков. Ветеранът разкри детайлности за положението си след кошмарния случай от дербито против ЦСКА и благодари на всички за поддръжката. Той акцентира, че няма да приключва кариерата си.
Снимка: Lap.bg

" Исках да направя тази конференция, с цел да мога да отговоря на всички позвънявания и известия. Вече се усещам малко по-добре. Най-важното е, че желая да благодаря на нашия лекар Дениз Йълмаз, който ми оказа помощ, с цел да съм в този момент пред вас. Искам да благодаря и на господин Стефанов, който направи прелестна организация. На всички лекари във ВМА. Едно огромно благодаря и на цялото управление, на футболистите, всички бяха компактно до мен в този тежък миг за мен. ", стартира вратарят.

" Най-тежко беше за всички тези хора и за жена ми, както и за моята щерка. Всичко обаче е минало, не запомнил съм го и към този момент виждам напред. Сега остава да се възстановя и още веднъж да играя футбол, както и да се любувам на това, което обичам. "
Снимка: Lap.bg

" Не съм си и помислял да се откажа. Снощи бяхме дружно с президента и доктора на тима. Моята щерка ми сподели, че желае още да ме гледа по малкия екран. Имам над 10 интервенции, които не са ме отказали. Тази травма ще ме стимулира още повече. Ще ме видите още по-силен! Мога да обещая това нещо. "
Снимка: Lap.bg

Петков показа, че Жорди Кайседо от ЦСКА, с който бе тежкият конфликт, се е свързал с него. Получил позвънявания и известия също от треньори и ръководители на " армейците ".

" Кайседо ми писа, отговорих му обикновено и човешки. Пожелах му триумф. Не съм гледал записа, нямам желание скоро да го виждам. Няма да укривам, че част от президентите на ЦСКА ми се обадиха. Благодаря им. Част и от треньорското управление на ЦСКА също. Стоян Колев, Стойко Сакалиев, Христо Стоичков и Гриша Ганчев ме потърсиха, за което им благодаря. "

Снимка: Lap.bg


За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР