Имам наблюдение, че в днешно време момичетата се възпитават по

...
Имам наблюдение, че в днешно време момичетата се възпитават по
Коментари Харесай

Jenite.bg подскаст: В днешно време момичетата се възпитават по мъжки модел

" Имам наблюдаване, че в днешно време девойките се възпитават по мъжки модел. Това се случва изключително в случай че детето е едно или или брат момче. При две девойки, женската сила съумява да се запази по-добре ", твърди Филяка в новия епизод на Jenitebg подкаст.

В новото видео в канала ни разгледахме тематиката за дамите с мъжка сила и изместването на функциите в връзките. Този път гостът ни е един, само че е изцяло задоволителен, с цел да разнищим тази необятна тематика. При нас бе Филяка, а какво си казахме, можете да откриете в идващите редове.

" Смятам, че мъжът би трябвало да бъде по-иницииращ и закрилящ, а дамата да бъде тази, която дава поддръжка и с " по-фини настройки " съумява да вкара уют в дома, в връзката ", продължава той.

Филяка е и последовател на тезата, че неналичието на връзка може да бъде пагубна за връзката Според него, напрежението, което се наслоява при нейната липса е точно това, което води до разлъка.

" Няма значение дали мъжът е алфа-мъжкар или мамино синче. Комуникацията е основна във връзката ", твърди той.

Но имаме ли разминаване в функциите и води ли безусловно да разлъка?

" Не считам, че това разминаване е основно при разделите. Това е единствено един от нюансите. Основното, съгласно мен е, че живеем в доста динамично общество. Докато преди 20 години сме можели да се срещнем с човек единствено от нашия публичен кръг, то в този момент можем да срещнем някого на другия завършек на света ", изяснява Филип.

Но кой би трябвало да взема решенията във връзката? Какви са дребните решения, които вършим, само че които оказват безспорен резултат върху връзките ни? Всичко това и още доста - в новото ни видео с Филяка!

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР