Имам много сила и енергия и всеки рунд ще е

...
Имам много сила и енергия и всеки рунд ще е
Коментари Харесай

Кобрата: Имам много сила и енергия и всеки рунд ще е труден за Чисора

Имам доста мощ и сила и всеки рунд ще е сложен за Чисора. Това съобщи най-хубавият ни боксьор в тежка категория Кубрат Пулев на публична конференция преди конфликта с Дерек Чисора в зала „ О2 Арена “ в Лондон тази събота, 9 юли. Мачът е самобитен реванш на дуела им през 2016 в Хамбург, когато Кобрата се поздрави с триумфа след неединодушно съдийско решение .

„ Аз постоянно съм благополучен, тъй като животът е парадайс, тук е парадайс, би трябвало да го оценяваме. Аз съм сигурен в себе си, имам вяра в себе си. Да, хората приказват, сходно на Дерек, само че не имат вяра в себе си. Аз приказвам истината. С моя екип направихме страхотна подготовка в България, тренирахме доста интензивно и сме подготвени за реванша с Дерек Чисора. Взимам този съвет, тъй като всеки заслужава втори късмет. За хората ще бъде доста завладяващ конфликт, тъй като е привързан и с история. Сега ще забележим кой се е подобрил – той има личен жанр, моят е малко по-различен, в събота вечер ще забележим какво се е трансформирало. Моят жанр е доста акуратен, като един хирург в операционната “, стартира Пулев.
Пулев (д) се наложи над Чисора (л) в първия им мач в Хамбург през 2016.
„ Това е спорт, тежка категория, не е билярд – никой не може да каже какво ще се случи, тъкмо поради това боксът е толкоз забавен. Имам доста мощ и сила и всеки рунд ще е сложен за Чисора – пристигам за успеха, ще забележим какво ще стане по време на мача. Сега обстановката е друга, виждам, че той се е трансформирал към по-добро и считам, че е по-умен и уравновесен от преди – това не значи, че е неприятен, а по-скоро усъвършенстван, и аз би трябвало да внимавам за това, в този момент евентуално е по-добър боксьор. За мен е доста значимо да печеля, както и за него, тъкмо поради това даваме всичко от себе си, сигурен съм, че ще бъде страховит дуел, само че, да, един може единствено да печеля. Надявам се съдиите да са обективни, те ще бъдат от Англия. За мен това не е война, би трябвало да останем в спорта и да бъдем положителни към хората “, добави Кобрата.

„ Ние имаме задача. Кубрат е в своя пик, в никакъв случай не съм го виждал по-силен и по-добър. Последният път в Лондон бяхме на 40% - даже през вчерашния ден го гледах в боксовия кръг, стените се клатеха. Имаме незавършена работа. Всички пътища водят до Лондон – първо, би трябвало да се оправим с доста сложен противник, почитаме го и знаем, че е подготвен за мача. Нека двамата воини приказват с дейностите си на кръга “, съобщи мениджърът на нашия боксьор Ивайло Гоцев.

„ Нека бъдем почтени, не знам какъв брой конференции съм давал в предишното, постоянно е едно и също – упражнявам интензивно. Имал съм 45 мача на кръга, просто желая да се удрям – всички можем да кажем, че съм упражнявал добре. Единственото, което желая да направя, е да сложа своите ръкавици и да се удрям. Мога да кажа, че тренировката е предходна добре – просто съм разчувствуван, че ми следва мач. Искам да се удрям с положителни боксьори пред претъпкани зали. Ако си боксьор и нямаш убеденост, не си за този спорт. Нещата се трансформират, противниците на кръга имат проект, само че когато удари гонгът за начало, си към този момент на друга територия. Всички знаем неговия жанр, само че всички знаят на какво съм кадърен и аз. Всички знаят, че ще стартираме да се нападаме през цялото време “, сподели Чисора, който замени и реплики с Кубрат:

„ Не се притеснявай за мен, Кубрат, притеснявай се за себе си. Просто млъкни. Всички хора пристигнаха да видят мен. Знаем чудесно, че не може да се оправи, в случай че бъде опрян до стената. Губил съм доста мачове, в никакъв случай не съм се извинявал, не преставам напред. Това ще бъде страховит дуел. Никога не съм усещал огромно напрежение, вижте какво става с Борис Джонсън, който подава оставка. Не ми пука дали спечелвам или изгубвам, просто желая да се удрям – същото е и във Формула 1, 20 коли, само че какъв брой са печелили надпревари? Двама или трима. В нашия спорт има 2-3 топ топ боксьори като Тайсън, Ей Джей и Усик, нещата са станали по-скучни. Чекът, който ще прибера, още веднъж ще бъде огромен, знаете ли за какво? Защото сътворявам артикул. Обичам да се удрям, мисля, че единственият метод някой да ме спре е като ме нокаутира, както направи Дилиан “, приключи британецът. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР