Имам много руски колеги и приятели, с които нямам връзка,

...
Имам много руски колеги и приятели, с които нямам връзка,
Коментари Харесай

Проф. Пламен Павлов: Ние сме независима държава още от 1908 г., не зависим от американското посолство

" Имам доста съветски сътрудници и другари, с които нямам връзка, тъй като обществените мрежи са блокирани и следени. Споменаването на " война ", а не " военна интервенция " се санкционира със затвор. Очевидно образованата част на обществото не утвърждава спора, да не приказваме че това стартира още през 2014 година Като вършим връзка с този народен празник би трябвало да отбележим, че България също прави готовност, само че това е в отбрана на един обективен акт, не като Русия, нейното е експанзия ", съобщи в ефир проф. Пламен Павлов.

" Както се вижда пропагандата мощно облъчва обществото, в Москва и Екатеринбург дори не знаят, че има война. В страната има такава бедност, че хората стигат до такава степен да постъпят в войска, с цел да имат сигурен приход. Надявам се, че съветският хайлайф и обществото ще намерят сили да прекратят това безумство ", добави той.

" Много от дълго време този спор не е двустранен, Русия твърди че води война с НАТО. Така твърди и петата колона у нас. Ние сме самостоятелна страна още от 1908 година, не сме подвластни от американското посолство. Ние несъмнено следваме своя път. Друг въпрос е по какъв начин нашите политици са способни да го вършат, за разлика от другите политици през 1908 година ", уточни Павлов.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР