Имам логичен отговор. Тази връзка е известна на майката на

Имам логичен отговор. Тази връзка е известна на майката на ...

Вече Всичко Е Ясно! Кети И Росен Ангелов Са Имали Тайна Среща Непосредствено Преди Касапницата, Но Вижте Какво Е Станало!.


"Имам логичен отговор. Тази връзка е известна на майката на Кети и на дъщеря ѝ. Мотивът не е само свързан с връзката. Той е имал намерение да извърши криминално престъпление, за което да използва информация, с която тя е разполагала. Тя е чистила жилища. В едно от жилищата собственикът е бил по-имотен. И той е искал да я направи съучастник в обира на дома. Това се случва в началото на декември", каза Маринов. 

"От разследването имаме информация, че тя след това е избягвала срещи с него. Росен ѝ е предал нейни неща чрез посредник. В момента на развоя на събитията на 31 декември. Срещата е протекла много бързо. Тя сигурно е тръгнала да бяга.

Тя беше убита с 3 куршума в гърба, а после и с куршум в главата. Той е искал да заличи следите си", каза още главният секретар на МВР.  Убийството не е станало където бе открит трупа ѝ. След убийството ѝ той е планирал и действията по отношението на семейството ѝ. След това е взел семейния автомобил и се е опитал да скрие трупа ѝ, добави Маринов. Младенов обясни защо полицаи дни наред търсиха убиеца, докато той се е криел в къща, близо до местопрестъплението.

„Районът е горист. Къщите там не са в квартали, а са разпръснати. Нямахме време да проверяваме, да събираме информация от лица, които живеят там, за да не изтече информация. Затова предприехме действия и претърсвахме дом по дом. Те не дадоха резултат, вследствие на това, че всичко излезе по медиите. Той е следил всичко по интернет“, обясни той.
Tags: ОЩЕ ЗА МАСОВОТО УБИЙСТВО В НОВИ ИСКЪР

Източник: bradva.bg