Имам лична причина да подкрепя тези двама мъже. И макар

...
Имам лична причина да подкрепя тези двама мъже. И макар
Коментари Харесай

Ицо Хазарта с емоционален пост преди балотажа в неделя

Имам персонална причина да поддържа тези двама мъже. И въпреки в идващите редове да пиша за мен самия - в действителност разказвам тях. През целия си живот се боря да реализира триумф в това, с което се занимавам. Понякога се продънвам, от време на време съумявам. Винаги е имало хора, които са ме подкрепяли и са вярвали в мен - на тях дължа доста. Неизменно обаче през тези години ги имаше и другите - скърцащи със зъбки, подозиращи, невярващи, присмиващи се и омаловажаващи всяко хубаво и сполучливо нещо, което върша.

Това написа в пост във фейсбук Ицо Хазарта  Ицо Хазарта Христо Петров - Ицо Хазарта е роден е на 19 декември 1979 година в София.     Христо приключва.

Ето целия пост:

Повече от месец всички ние виждаме по какъв начин този вид хора ловко бяха насочвани да мислят и имат вяра в една неистина - лъжата, че си сполучлив поради нещо друго от труда и гения ти. Тази неистина е избавителният пояс на всеки български несретник. И тъй като неудачниците тук са не един и двама - опитът да бъде употребен техния яд е извънредно очевиден.

За да постигнеш триумф като този на или на Благомир Коцев трябват няколко неща - доста труд, доста гений и най-важното - да бъдеш почтен човек и да знаеш, че съумелият е предназначен да дава, а не да взима.

Нито една обидна дума не бих споделил за госпожа. Просто мисля, че ние с нея сме пъклен разнообразни - и като ценностна система, и като метод на разбиране на света. Никога обаче не бих си разрешил да употребявам израза " дребни хора " - просто тъй като нямам доверие, че има такива.

Относно господин Портних - в случай че някой не е схванал какво се случи с Варна през последните години, то надали има смисъл да му споделям каквото и да било.

Вярвам, че бъдещето на България принадлежи на смелите и достойните хора. На тези, които рискуват кариерата и хубавия си живот поради политиката, а не на тези, на които единственият късмет за кариера е в политиката.

Моля ви тази неделя всички дружно да създадем нужното, с цел да могат хубавите ни градове да вървят по естествения европейски път и да се гордеем същински с тях. Моля ви да гласуваме!

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР