Имам кандидатура за СЕМ, ще разберете в указания срок, каза

...
Имам кандидатура за СЕМ, ще разберете в указания срок, каза
Коментари Харесай

Радев: България беше шампион по невалидни бюлетини и спекулации по протоколите на СИК

Имам кандидатура за Съвет за електронни медии, ще разберете в инструкции период, сподели президентът Румен Радев пред публицисти. България беше първенец в Европа и по света по невалидни бюлетини, имаше опашки, ремонти по нощите и на това нещо се постави край, отговори той на въпрос за настояването на Българска социалистическа партия за връщането на хартиената бюлетина.

Българите чакат партиите в обединението да покажат, че могат да се сплотяват в името на националния интерес. Иска се дейна работа. Ако се демонстрират задоволително ясни знаци, мисля, че обединението няма да има проблем, заключи президентът на въпрос за трусовете във властта.

Държавата би трябвало да бъде образец за заплащанията, само че и пример за договорите, би трябвало незабавно да се откри позволение, само че и да се съблюдават тези правила, отсече Радев на въпрос за договорите и отговорностите към пътните компании.

Има изявление от ръководещите, че ще се съблюдава позицията на България по Северна Македония, сподели той във връзка информациите, че на 24 май ще дадем зелена светлина на страната за договаряния за Европейски Съюз.

С активността си спецправосъдието не дава солидни причини за съществуването си - има отвод от досъдебно произвеждане, има редица нарушавания, има забавяния, сподели Радев, запитан за закриването на профилираните съдилижа и прокуратура, гласувани през днешния ден от Народно събрание.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР