Имам какво да дам в Европейския парламент. По един добър

...
Имам какво да дам в Европейския парламент. По един добър
Коментари Харесай

Лиляна Павлова: Трябва да загърбим противоречията и да покажем, че можем да работим за гражданите

Имам какво да дам в Европейския парламент. По един добър метод ще защитя интереса на българските жители в европейските институции. Имам 20-годишен опит като специалист с еврофондовете. Това сподели някогашният министър на европейското председателство Лиляна Павлова в предаването „ Лице в лице “ по БТВ.

„ В момента Европа е на кръстопът, на който се бие реализма с популизма. На този декор би трябвало да отстояваме българския интертес, само че и да запазим полезностите на Европа. Имаме още доста какво да желаем в Европа. Европа доста ни даде, само че има и неща, които България може да ѝ даде. Ние показахме, че можем да сме обединител по тежките тематики. Можем да сме балансьора в сериозни моменти “, акцентира тя.

На въпрос дали не усеща виновност, че не е бил подсилен транспортния отрасъл по един по-добър метод, Петкова съобщи: „ По никакъв метод. Темата за превозвачите беше обсъждана на експертно равнище. Фактите и документите могат да го покажат. Това е тематика, която не може да се реши за една нощ “.

„ Когато гласуваме на тези избори е доста значимо да изпратим мощен тим, който да отстоява националния ни интерес. В Европа би трябвало да сме единни. Трябва да покажем на българските жители, че ние сме техните представители в Екологичен потенциал, почтени и виновни и ще представляваме техния интерес. Трябва да загърбим несъгласията и да сме единни, да покажем, че можем да работим за жителите “, акцентира Лиляна Павлова.

Във връзка със свадите а евтините жилища на властта, някогашният министър на европейското председателство сподели: „ Ние постоянно поемаме своята отговорност, даже да няма потвърдена виновност. За разлика от другите партии, това е стандарт, който е натрапен при нас. Това е образецът, който постановяваме в политиката. Имаме сериозна имиджова вреда, само че не сме замитали проблеми. Трябва да кажем какви са действителните проблеми, а не да политиканстваме, с цел да можем да помогнем на българите да живеят по-добре “.

„ В ГЕРБ няма съревнование за евролистата, ние сме един тим. Всеки има с какво да способства. Имаме доста заслужили и скъпи хора, които могат да вземат участие в този тим. Не е значимо какво ще получиш, а какво ще дадеш “, по този начин Павлова разяснява седмото си място в евролистата на ГЕРБ.

„ За мен акцията е едно огромно предизвикателство. Аз обичам да се срещам с хората и да слушам проблемите им. Воля на гласоподавателите в за кого ще гласоподават, а ние имаме какво да дадем “, добави Павлова.

„ Силата на ГЕРБ е, че даже когато сбърка, се поправяме. Ние работим и вършим неточности. Който не работи – той не бърка. Вслушваме се в гласа на хората и се поправяме. Аз съм претендент на гражданската квота и съм признателна за поддръжката. Аз съм специалист и точно поради това съм подкрепена “, сподели още тя.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР