Имам желание да се справя с поставените задачи. Ще дам

...
Имам желание да се справя с поставените задачи. Ще дам
Коментари Харесай

Вътрешният министър: По- добре директор да е външен човек, за да се избегнат зависимости

Имам предпочитание да се оправя с поставените задания. Ще дам всичко от себе си. В момента не мога да разясня тъй като, не съм осведомен със обстановката ". Това бяха първите думи на новия шеф на пловдивската полиция Георги Чергов. 
Прочетете още
Министърът на вътрешните работи Калин Стоянов дойде в Пловдив, с цел да го показа управителния състав на дирекцията. Стоянов бе посрещнат от досегашното управление на дирекцията в лицето на Радослав Начев и Сълко Литов. Чергов, който е бил началник на бранш в БОП - София, заема мястото на Васил Костадинов, чиято оставка бе поискана поради съществени пропуски в следствието на убийстовто на Димитър Малинов в Цалапица. 

На въпрос за какво не е определен човек, който е от пловдивската дирекция, Стоянов съобщи: " Интересен въпрос. Считам, че от време на време е добре да пристигна човек, който не е от съответната дирекция с цел да се избегнат зависимости. Чертов е експерт с дълготраен опит ". 

Директорите на Министерство на вътрешните работи в страната не се махат по политически аргументи. Там, където има смени, поставям хора, на които имам доверие4, съобщи министърът. Той отхвърли промените в регионалните управления да са свързани с локалните избори.

" Не съм удовлетворен от тяхната работа. Считам, че има други чиновници, които ще надградят работата, която е свършена ", уточни още той.

" Има разбор на съвсем всички регионални дирекции. Не съм взимал целенасочени решения. По-голямата част от работата е тествана. Поставих цели и критерии на министерството ", уточни още Министерство на вътрешните работи министърът.

 

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР