Имам информация за вечеринки в дома на Бойко Рашков, където

...
Имам информация за вечеринки в дома на Бойко Рашков, където
Коментари Харесай

Калин Стоянов: Имам информация за вечеринки в дома на Бойко Рашков 



Имам информация за вечеринки в дома на Бойко Рашков, където са разпределяни задания за дискредитирането ми. Това съобщи пред публицисти служебният вътрешния министър Калин Стоянов, съобщи „ Фокус “.

На въпрос дали познава Стефан и Марин Димитров Стоянов отговори: „ Всички ги познават “ и добави: „ Познавам ги от министерството. Бойко Рашков срещна безусловно всички с тях. Те бяха много постоянно в Министерство на вътрешните работи. Предимно Стефан “, добави служебният вътрешен министър.

„ На 3 април някогашният основен секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев пристигна при мен и ми сподели, че би трябвало да отиде до Комисията за противопоставяне на корупцията. Малко по-късно разбрах, че е в СГП и желаех да се свържа и да приказвам с него. Свързахме се и ми сподели, че желае да си пусне три дни заплатен отпуск. Това е “, разяснява Калин Стоянов следствието в Агенция „ Митници “ и промяната на основния секретар на Министерство на вътрешните работи.

Министърът уточни, че е знаел, че същият ден е изработен обиск в кабинета на Коцев. „ Разговорът с него беше единствено вечерта, когато завършиха процесуалните дейности и когато си подписа заявление, с което изиска да напусне системата на Министерство на вътрешните работи. По никакъв метод не съм оказвал напън “, сподели още той.

Според Стоянов някой е съветвал Коцев за всичко случило се. „ Едното е подаване на оставка по лично предпочитание, а на другия ден всички станахме очевидци по какъв начин стана отдръпването ѝ “, сподели още министърът на вътрешните работи.

Калин Стоянов разгласи, че е разпитан в прокуратурата главно за назначения, които не са се случили, в ОДМВР – Хасково.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР