Имам една дума. Брутално, гадно, върнаха ни в комунизма.Така бившият

...
Имам една дума. Брутално, гадно, върнаха ни в комунизма.Така бившият
Коментари Харесай

Борисов: Следващия път могат да ме убият

" Имам една дума. Брутално, гадно, върнаха ни в комунизма. "

Така някогашният министър председател - водачът на ГЕРБ Бойко Борисов разяснява на излизане от ареста самото си задържане.

А на финала разгласи:

" Следващия път могат да ме убият ".

Борисов рзказа и хронологията на събитията нощес, както я е видял:

" Снощи вечеряме с децата, влизат цивилни, униформени, поемни лица, разтършуваха цялата къща. Никакво обвиняване - нищо! Мазета, тавани, децата където спят. И най-после откриха, че няма нищо открито. Подписахме протокол, че няма нищо и аз мисля, че ще си потеглят. Викам за какво, нали нищо не сте намерили. Те викат - Е, нали знаеш... "

" 24 часа стоим в килиите и нито един полицай, тъй като това към този момент е милиция... ", прекъсна самичък мисълта си Борисов.

А след това разгласи, че министър председателят Кирил Петков, разпитан като очевидец, е в действителност " очевидец на мафията, на Черепа " (Васил Божков).

" Момчетата пишат и викат: Прибирайте ги, щото могат да скрият доказателства. А за това нещо ни викаха декември месец " - уточни още Борисов, визирайки предходните разпити по сигналите на хазартния необут.



След Борисов изказване направи и пиарката на ГЕРБ севделина Арнаудова, която дори се разплака пред камерите.

" Знам единствено, че разбрах, че са ме арестували още преди полицията да е влезнала ", съобщи тя.

По думите й в нито един миг никой не е провел разпити - нито един от другите типове служители на реда влезнали в дома й, както и през днешния ден в ареста. А каква връзка са намерили с Борисов по време на обиските, траяли от към 21 ч. до 3 ч. сутринта?

" Намериха и иззеха рекламни материали, картички - от предизборната акция ".

Арнаудова се възмути и по какъв начин властта употребила името на шефката на европейската прокуратура Лаура Ковеши като заслон за задържането.

" Мафията си има страна " - разгласи пиарката на ГЕРБ и някогашна медийна съветничка в Министерския съвет.

Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР