Имам доверие в провеждането на изборния процес, проблемът е, че

...
Имам доверие в провеждането на изборния процес, проблемът е, че
Коментари Харесай

Бъдете отговорни, излезте и гласувайте на изборите, призовават от Обществения съвет към ЦИК

Имам доверие в провеждането на изборния развой, казусът е, че обществото няма. Това сподели в " Още от деня " Стоил Цицелков от Обществения съвет на ЦИК.

“Въпрос на национална сигурност е да приказваш, че едни избори са сменени, че една технология краде избори. Ако някой твърди такова нещо, той би трябвало да може да го потвърди. Никога не съм видял проблем особено с машини, разминаване, което би могло да изкриви крайния резултат. ”

Отиваме с непроменени правила на тези избори, т.е. ЦИК сега съблюдава периодите и може би ще се оправи по-добре от предишния път, когато машинното гласоподаване беше анулирано в последния миг, разяснява Цицелков. Той увери, че изборната администрация ще се оправи с провеждането на изборите.

Цицелков прикани гласоподавателите да се възползват от правото си на избор по какъв начин да гласоподават - на хартия или на машина, и да упражнят правото си на избор, тъй като единствено по този начин ще бъдат показани и ще получат това, което желаят да имат като ръководство.

Вижте целия диалог във видеото


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР