Имам дислексия и много тежък бърнаут. И в момента съм

...
Имам дислексия и много тежък бърнаут. И в момента съм
Коментари Харесай

Тото призна в ефир: Бях на косъм от полудяване, имам дислексия и тежък бърнаут

„ Имам дислексия и доста тежък бърнаут. И сега съм с бърнаут и си повеждам предаванията, само че съм доста зле. Бил съм и в доста тежка меланхолия и това докара до проблеми със сърцето. ”

Това разобличаване прави рапърът Тото пред Ергена Евгени. По време на изявление, което врачанският реализатор взе от къдрокосия пианист приказват за тежката работа и отговорности, когато Йонислав Йотов стартира да споделя пред своя посетител за персоналните си проблеми.

„ Сам си го предизвиках. Екстрасистолите са прескачания на сърцето. 2-3 пъти е обикновено, само че 100 пъти дневно е стресиращо. А аз бях стигнал да 150, за първи път обществено разкрива за здравословното си положение. Изпълнителят чудесно знае повода за сърдечните си проблеми.

 

" От депресията и от упованията на хората - каква ария ще издам, какъв посетител ще пристигна, дали ще оправдая упованията им, дали ще мога да се оправя, дали ще мога да платя заплатите ", споделя Тото.

И продължава: „ Не можех да измисля рима на гащи. Не можех да напиша не ария, а два реда. Много тежко беше! Но след това се срещнах с един човек, който пуска чиновниците си всеки ден на фитнес от 13 до 15 часа. Реших и аз да го направя. Още от първия път се получи - когато се прибрах в 15 часа, довърших една ария, а до 17 написах още една ", разкрива тайната на своето избавление артистът.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР