“Имам дълг да споделям мнението си по обществени теми, когато

...
“Имам дълг да споделям мнението си по обществени теми, когато
Коментари Харесай

Мария Силвестър: Докато обществото прехвърля вината на някой друг, ще имаме проблем с осъзнаването

“Имам дълг да споделям мнението си по публични тематики, когато считам, че е належащо. По политически не съм уверена ”, разяснява Мария Силвестър в ефира на Дарик.

“На мен като човек доста ми се желае да се удивлявам и да има хора, към които да изпитвам почитание във връзка с политическото им говорене. По отношение на това да ме убедят в нещо, да ме накарат да им имам вяра. Тук има един доста огромен недостиг. Тази част от обществото ни би трябвало да възпитава, да въодушевява по един или различен метод. За страдание в обществото ни се вижда единствено негативен резултат от това държание, което не е потребно нито за нас, нито за ръководещите, тъй като е двоен недостиг. Което основава голямата ни публичен атравма ”, съобщи телевизионната водеща.

“Вярвам на хора, които могат да ме убедят с държанието си и с това какво вършат. Защото сме чували доста изявления и доста речи, не задоволително положителни за жалост. Вдъхновяващото политическо говорене е в недостиг на мен доста ми липсва и освен в политиката. Липсват ми хората, които приказват добре и обслужват добре езика, което е доста възпитаващо за поколенията и е доста значимо. Защото всички споделяме - сега младите приказват на “брат ”, езикът е доста стеснен и непълен, само че тези които ръководят и са в “окото ” на медиите, имат огромен дълг ”.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР