„Имам чувството, че подценяват интелигентността ни. Двата кораба с втечнен

...
„Имам чувството, че подценяват интелигентността ни. Двата кораба с втечнен
Коментари Харесай

Кирил Добрев: Какво се случва със следващите 20 танкера газ от САЩ?

„ Имам възприятието, че подценяват интелигентността ни. Двата кораба с полутечен газ от Съединени американски щати може да са политически, може да костват 0 лева, с цел да може някои да покажат мускули. Но това, което интересува мен и българския бизнес, е какво се случва със идващите 20 кораба”. Това съобщи Кирил Добрев в студиото на „ Събуди се”.

По думите му до през вчерашния ден държавното управление е обяснявало, че цената на газа ще бъде по-ниска, а през днешния ден излиза наяве, че това не е по този начин.

„ Ситуацията с Русия у нас има два аспекта. Единият е отношението на ръководещите, а другият – отношението на обществото. Не е загадка, че хората в България са русофили, изключително по-възрастното потомство. От друга страна е държавното управление, което като дава изявленията на открито се държи като ястреб, а вътре в България от време на време даже има обидно отношение, пробвайки се обикновено да изясни неща, които не са истина”, разяснява още той.

„ Аз като ляв човек съм срещу войната. България не трябва да взе участие в спора сред Русия и Украйна. Най-интересното е, че никой не търси мирни договаряния. Не мога да схвана за какво светът желае война. Цената в тази ситуация ще заплати Европа”. Това съобщи Кирил Добрев в студиото на „ Събуди се”.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР