Имам чувството, че подкрепата на БСП за Румен Радев сега

...
Имам чувството, че подкрепата на БСП за Румен Радев сега
Коментари Харесай

Бивш червен евродепутат предупреди за Радев, като припомни как Петър Стоянов загуби втори мандат

Имам възприятието, че поддръжката на Българска социалистическа партия за Румен Радев в този момент е малко като тази на Съюз на демократичните сили за Петър Стоянов. Това сподели някогашният евродепутат Петър Курумбашев, който беше част от акцията на Стоянов, когато той загуби от Георги Първанов.

Курумбашев, който влезе в Европейския парламент с квотата на Българска социалистическа партия, приказва е детайлности за преизбирането на Радев. Бившият евродепутат направи още едно съпоставяне – Българска социалистическа партия изнесе първата акция на Радев, в този момент още не е тъкмо по този начин и си напомни по какъв начин при втората акция на Стоянов тогавашният настоящ президент му изглеждал като „ уединен бегач на дълги дистанции ”.
 Лозан Панов задочно към Румен Радев: С назначението на Гешев той избра да резервира себе си, не народа си Лозан Панов задочно към Румен Радев: С назначението на Гешев той избра да резервира себе си, не народа си
7 години е време, в което всеки може да види какво съм направил. Нормално е когато чувствам безсилието си в този Висш правосъден съвет (ВСС)...

Според Курумбашев, при сегашните съперници на Радев в конкуренцията може да се случи това, което се е случило на Стоянов в борбата с Първанов – дейна работа на ГЕРБ, на Движение за права и свободи в поддръжка на съперниците на Радев и за 40-тина дни да настъпят доста промени.

Изрично Курумбашев уточни пред bTV, че не може да се приказва по какъв начин Румен Радев е безалтернативен. Сега към този момент пристигнаха други претенденти - проф. Анастас Герджиков и Лозан Панов, подсети той с акцент, че занапред ще почне те да натрупат активи, а при Радев не е ясно каква ще е наклонността.

Курумбашев се изяви и на тематика енергетика плюс зелена договорка. Според него, би трябвало незабавно да строим АЕЦ „ Белене ”. Бившият евродепутат смята, че Европейската зелена договорка ще е доста тежък удар и би трябвало да има от помощи за семейства, за дребен и междинен бизнес и преди всичко за огромния бизнес.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР