Имам честта и удоволствието като кмет на община Твърдица от

...
Имам честта и удоволствието като кмет на община Твърдица от
Коментари Харесай

Кметът на Твърдица поздрави пожарникарите с професионалния им празник

" Имам достойнството и удоволствието като кмет на община Твърдица от свое име и от името на жителите на нашата община да употребявам приятния мотив, с цел да насочва нашите пожелания във връзка честването на професионалния празник на българските пожарникари и национална работа " Пожарна сигурност и отбрана на популацията ", който отбелязвате на християнския празник Кръстовден ". Това написа в специфичен поздравителет адрес кметът на община Твърдица Атанас Атанасов. 
 
" Ние, жителите на община Твърдица използваме мотива с цел да ви благодарим за куража и мъжеството, за всеотдайността и професионализма, за своевременните и виновни дейности и решения, които взимахте в многочислените рискови обстановки на територията на община Твърдица в последните години, свързани с потушаването на инцидентни или от безотговорни действия, а от време на време искрено съзнателно провокирани пожари, в това число в извънредно сложни горски терени, без достъп на техника ", прибавя той. 
 
" Пожелаваме ви Св. оракул Илия, небесният покровител и настойник на огнеборците, един от най-великите всред старозаветните праведници, светецът, който закриля хората и тяхното стопанство от огнена буря, да ви закриля в сериозните мигове при осъществяване на служебния дълг. Да закриля вас, хората, чиято специалност ви учи да овладявате страха ", написа още кметът. 
 
" Уверявам ви, че ние сме паралелно с вас в борбите с огнената буря, скърбим и се прекланяме пред подвига на починалите при осъществяване на служебните си отговорности чиновници. Разчитам на вас! И в този ваш празничен ден ви пожелаваме да бъдете живи и здрави! Нека шансът и сполуката да са с вас, с цел да реализирате сполучливо и най-смелите си житейски и професионални желания! А Свети Илия да ви пази от бедствия и беди и ви подарява обилно с благополучие и мир ", приключва Атанас Атанасов. 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР