Имам честта да представя една идея, която е дълбоко вкоренена

...
Имам честта да представя една идея, която е дълбоко вкоренена
Коментари Харесай

БСП внесе референдума срещу джендър идеологията в НС

Имам достойнството да показва една концепция, която е надълбоко вкоренена в българското схващане, че децата са най-свещеното нещо. Считам, че не би трябвало да подсещаме думите от химна на " Българската култура ". С този референдум ние поддържаме главните полезности на този химн - образованието и просветата като съществени полезности. Все още българската правна система не обезпечава сигурност на българските деца в просветителната система. Това съобщи пред публицисти юристът на Инициативния комитет за референдума против джендър идеологията Владимир Шейтанов, съобщи кореспондент на " Фокус "

По думите му посредством този референдум може да се разшири правната база, да се занимават и да израстват като персони.

" Българското законодателство би трябвало да бъде усъвършенствано и този референдум ще помогне за това ", добави юристът. 

Относно законодателната стратегия сред двете най-големи групи в Народно събрание законопроекта на ПП-ДБ за домашното принуждение, Нинова съобщи:

" Още предишния път чухте нашите причини в частта за децата. Ние внесохме наше предложение като сме взели за основа домашното принуждение и сме махнали частта, която касае децата. Подкрепяме всички старания за битката с домашното принуждение, само че сме срещу похищението на децата ", сподели още Нинова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР