Имам болест в главата, която иска да ме убие, заяви

...
Имам болест в главата, която иска да ме убие, заяви
Коментари Харесай

Роби Уилямс разкри ужасна тайна за здравето си

" Имам болест в главата, която желае да ме убие ", съобщи звездата Роби Уилямс. Той описа за мъчителната борба, която води за психическото си здраве.
Пред таблоида " Сън " артистът показа, че доста пъти е бил покрай гибелта и съпостави живота си, състоящ се от върхове и спадове, с този на Джордж Майкъл, който умря на Коледа през 2016 година
" Понякога това ме смазва, а от време на време е нещо, което би трябвало да взема със себе си на сцената. Понякога пропадам в безоблачно благополучие и е прелестно ", показа 44-годишният реализатор, който сега е на турне в Австралия.
" Но в по-голямата част от времето съм човек с човешки прекарвания, който пробва да се оправи с тестванията и премеждията, които се случват сред двете ми уши ", добави той.
За пръв път изпълнителят осъзнава, че има проблем, когато е на 19 години. В началото на 20-те си години той става въздържател, само че по-късно на няколко пъти има сривове и постъпва в рехабилитация през 2007 година на 33-ия си рожден ден, заявявайки, че е бил " 24 часа от гибелта ".
През годините звездата се бори с килограмите, страда от тревога и театрална тресчица. Преди време той разкри, че лекарите са разкрили аномалии в мозъка му.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР