Имам 1-2 имена, които ще обсъдя с моите колеги, за

...
Имам 1-2 имена, които ще обсъдя с моите колеги, за
Коментари Харесай

Каракачанов: Не приемам критиките на президента

Имам 1-2 имена, които ще обсъдя с моите сътрудници, с цел да го предложим. Постът в Агенцията за българите в чужбина е извънредно значим.

Това съобщи вицепремиерът Красимир Каракачанов в студиото на предаването „ Плюс-Минус. Коментарът след новините” по Нова телевизия.

Към момента обаче министърът няма публично предложение за началник на ДАБЧ.

Каракачанов разяснява още тематиката за някогашния македонски министър председател Никола Груевски и появилата се информация дали той е български жител и подавал ли е документи за българско поданство.

По думите му Груевски не е български жител.

„ Много вести се появяват всеки ден, хубаво е да се ревизират “, изясни Каракачанов.

Оказа се, че появилата се информация е изцяло подправена вест, а точно против дезинформацията се бори и самата Вътрешна македонска революционна организация.

„ Аз съм последовател на това да се търсят политически ограничения, което да стане с един естествен спор. Няма по какъв начин в една естествена правова страна всеки измамник да пуска неистини против всеки “, уточти Каракачанов.

Министърът бе безапелационен, че не приема рецензиите на президента Румен Радев.

„ Институциите влязоха във война. Не одобрявам рецензиите, които президентът непрекъснато насочва, вземайки страната на опозицията. Да, Българска социалистическа партия те направиха президент, само че тази служба не е партийна”, уточни той.

Той изрази мнението си и във връзка желаната му оставка от страна на водача на Воля Веселин Марешки.

„ Марешки да ми приказва за морал?! Човек, на който три пъти му смъкнаха имунитета – за изнудване, рекет, побой. Този човек ще ми дава морални директиви. Нека каже какъв брой заплаща налози този популярен необут, който има частни самолети, яхти”, съобщи Каракачанов.

Вицепремиерът разяснява и митинга на майките на деца с увреждания и желаната оставка на вицепремиера Валери Симеонов.

„ Не споделям това, което той сподели. Това, което сподели, беше много превратно изтълкувано. Това, че не споделяш какво е споделил някой, не значи, че би трябвало да му отрежеш главата. Има и някаква колегиалност, която би трябвало да проявяваш”, съобщи Каракачанов.

Според Каракачанов част от протестиращите поради горивата са футболни агитки.

„ Публиката знае по кое време излизат на митинг агитките – когато някой ги стимулира по един или различен метод. Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи сигурно вземат участие в организирането, Корнелия Нинова ги подкрепи”, съобщи Каракачанов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР