Имало ли е наистина бой в националния отбор на България

...
Имало ли е наистина бой в националния отбор на България
Коментари Харесай

Проговори обвиненият в бой над национали треньор

Имало ли е в действителност пердах в националния тим на България до 18 години? Дали е вярна информацията, че селекционерът Ангел Стойков е набил двама от футболистите – Димитър Стоянов (Славия) и Мартин П. Петков – Гривата (Левски).

Според информациите това се е случило по време на интернационалния шампионат „ Валентин Гранаткин ” в Санкт Петербург, където нашите приключиха на седмо място.

Както нормално се случва, от мухата е изработен слон. Стойков, който по принцип е спокоен и балансиран човек, в действителност си изпуснал нервите, само че нищо повече. Нито е имало пердах, нито пък пребити.

Блиц съумя да се свърже с треньора, който дружно с тима през днешния ден се прибира от Русия.

„ Ще бъда изцяло прям с вас. Говорих на висок звук с двамата – Митко и Мартин. Скарах им се. Но не съм ги удрял, камо ли да съм ги пребивал. Случаят е извънредно доста пресилен. Ние сме колектив, а във всеки колектив от време на време има дрязги и неразбирателства. Ако влезете в една футболна съблекалня, от време на време ще чуете и диалози на много висок звук. Всичко това е в границите на нещата. Може да попитате всеки от момчетата ”, съобщи Стойков.

Вчера младите българи победиха Молдова в разногласието за седмата позиция след осъществяване на дузпи (1:1 в постоянното време). Мартин Д. Петков вкара гола за националите, а противникът изравни в последната минута.

После при ударите от бялата точка момчетата на Ангел Стойков демонстрираха по-голямо самообладание и справедливо завоюваха.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР