Имало ли е любов между румънската звезда Симона Халеп и

...
Имало ли е любов между румънската звезда Симона Халеп и
Коментари Харесай

Въпрос на Lupa.bg: Имало ли е любов между Гришо и Симона Халеп?

Имало ли е обич сред румънската звезда Симона Халеп и българина Григор Димитров се питат спортни публицисти като у нас, по този начин и на север от Дунава. Проверка на Lupa.bg демонстрира, че двамата се познават още от времето, когато румънската беше най-едрогърдата тенис звезда, а Гришо към момента не бе гадже с Маша Шарапова. 

В тенис средите се приказва, че връзката сред българския тенисист и русата съветска сексбомба завършва точно поради колежка на Маша. 

„ Познавам Григор от 13-годишна. Играехме дружно по юношеските шампионати. Когато бяхме на 16, спечелихме купите в Москва “, спомни си Симона в екслузивно изявление за Omnisport.„ Вярвам, че той може да реализира огромни неща. Мисля, че в бъдеще ще завоюва и
шампионат от Големия шлем “, сподели още румънката Симона Халеп.

В Румъния Симона Халеп се слави като човек, който въобще не приказва за персоналния си живот. Когато става дума за Гришо обаче, на лицето й се появява усмивка.

Халеп е забелязвана като фен на мачове на Григор Димитров в интернационалните шампионати. Въпреки намеците даже в румънските медии, истината е, че нито един папарак не е съумял да хване двете звезди дружно отвън корта. 

В Румъния обаче не стопират да приказват за враждата сред Мария Шарапова и Симона Халеп.  Повечето хора мислят, че това е поради желанието и на двете в предишното да са на върха, само че е доста евентуално повода да е напълно друга. 

Напоследък румънката се забърка в два огромни допинг абсурда. 



„ Днес още веднъж съм разочарована. Това е третият път, когато ITF и ITIA отсрочват чуването ми с месец, разяснява Халеп. - От октомври очаквам да ме съдят. През декември, с помощта на специалистите, най-сетне съумях да покажа, че по-голямата част от добавката, която използвах, е нечиста - и това докара до позитивен тест.  Тъй като антидопинговите правила разрешават, желаех бързо чуване. Това е мое право, а и разпоредбите го разрешават. За страдание, ITF (ITIA) към този момент отсрочи чуването ми три пъти. Беше ми отказано правото да се явя пред самостоятелен съд. И от 8 месеца не са давали опция за присъединяване в шампионати. След Откритото състезание на Австралия, в този момент ще пропусна " Ролан Гарос " и " Уимбълдън ". Да не приказваме, че ще изгубя всички точки и рейтинг. Те освен убиват моята известност, само че и мен като професионален тенисист. И не приказвам за следствията за психологичното ми здраве. Неуважението на ITF (ITIA) към разпоредбите за бързо чуване е толкоз неуважително, че даже нямам думи...„ Забавянето на правораздаването е отвод от правораздаване “, декларира в особено изказване Халеп. 



От известно време с Григор е новата му другарка Мадалина Геня, която също е румънка.

“Когато бях млад, желаех да спечелвам непрестанно и да се потвърждавам. Разбира се, и в този момент желая да спечелвам, само че когато намериш мотивацията си, тя се трансформира във вътрешна мощ, която те води напред. Моята кариера мина през възходи и падения. Имаше моменти, когато обстановката не бе съвършена, само че се учиш от това ”, споделя Григор, намеквайки и за моменти от персоналния си живот.

Техни другари настояват, че двамата били толкоз влюбени, че най-вероятно щяло да се стигне до женитба. 

Красивата румънка била на всички места с Гришо и след всеки мач двамата вдигали обилни купони. 

Хора, които са видели дружно Григор и Мадалина настояват, че по-сладка и красива двойка не са виждали през живота си. 

Румънката обичала Гришо до полуда и била подготвена да направи всичко за своя обичан. 

Никой обаче не знае по какъв начин двамата са се срещнали и дали има някакви връзки сред новата на Григор и Симона Халеп. 

Вижда се единствено, че сред Гришо и новото му гадже царува огромна обич, а тенис звездата ни театралничи на всички места с усмивка и благополучие в очите с огромната си обич. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР