Имало ли е карантиниран в пленарна зала, за да се

...
Имало ли е карантиниран в пленарна зала, за да се
Коментари Харесай

БСП: Имало ли е карантиниран депутат за кворум в НС, министър Ангелов трябва да каже

Имало ли е карантиниран в пленарна зала, с цел да се гарантина кворума - Българска социалистическа партия ще попита публично здравният министър Костадин Ангелов, който би трябвало да ревизира и да каже в " незабавен порядък ". А левицата няма да поддържа трите бюджета на страната, и ще търси законови способи да се опълчи на " силовите способи " на ръководещите. Това стана ясно от брифинг в почивката на Народното събрание, даден от левицата.
Предисторията тук:
 ГЕРБ и Оперативна програма към Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия: Проваляте бюджета, това е гуляй по време на чума ГЕРБ и Оперативна програма към Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия: Проваляте бюджета, това е гуляй по време на чума
Проваленият кворум в Народното събрание даде мотив на ръководещите от ГЕРБ и Обединените патриоти да разкритикуват държанието на Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи. Т...
Карантиниран народен представител в Народното събрание ?
Ще желаяме публично такава информация от способените органи, сподели Крум Зарков и отстъпи място на, който сложи въпроса с имитация от трибуната.
" Официално поискахме и сезирахме министъра на опазването на здравето, който е в Народното събрание, от трибуната. След това и в диалог с него. Той даде обещание, когато го сезираме публично да отговори по съответния ред, ние настояваме това да се случи в незабавен порядък, тъй като всички народни представители е обикновено да се тормозим за здравословното си положение. Не желаеме нищо повече от това да работим в безвредна среда. Дали това е по този начин и дали все още на регистрацията през днешния ден е имало карантиниран национален предствител би трябвало да ни каже министъра. ", съобщи Ченчев.
Без да отговори кой е този народен представител и на какво се дължат подозренията му.
Българска социалистическа партия и
 Бюджет 2021 влиза в пленарна зала, в случай че има кворум Бюджет 2021 влиза в пленарна зала, в случай че има кворум
Държавният бюджет за 2021г., този на НЗОК и на ДОО влизат в пленарна зала за първо четене. Ако се събере кворум. Оказа се тази седмица,...
" Парламентарната група на Българска социалистическа партия няма да поддържа бюджетите, които ни се оферират от държавното управление . Милиарди левове ще бъдат хвърлени още веднъж в нереформирани системи. Няколко години бездействия освен че са нездравословни, а към този момент ще костват и доста скъпо. Това са обществени средства, които не могат да бъдат изразходвани просто по този начин. И защото ръководещите и болшинството им го знаят, ползват невиждани до момента способи за силовото му превозване през българския парламент ", това сподели преди него Крум Зарков от Българска социалистическа партия.
" По създание нашите възражения са против бюджета, само че методът, по който е вкаран е безусловно недопустим, припомняйки, че в седмичната стратегия на Народното събрание няма сходни точки. Това галопиране е безусловно неясно. Във всички естествени страни, законът за бюджета е се разисква най-внимателно и му се отделя най-вече време. ", акцентира той.
Българска социалистическа партия ще изследва всички способи за опълчване на дейностите на ръководещите, в това число и сезиране на Конституционния съд. " Въпросът на кворума не е въпрос на численост. Това държавно управление и този парламент няма нужното доверие, с цел да продължи да действа. ", сподели още Зарков.
" Днес сутринта, когато народните представители, даже и тези от ГЕРБ, когато са идвали на работа, най-вероятно не са знаели, че ще им се наложи да преглеждат най-важните закони в страната. Закони, които с право се чакат от българските жители, само че не по този метод. Не по метода на " джипката, вкарана в Народното събрание ". Ние няма да легитимираме този развой. Ние ще изразим всичките си рецензии и ще създадем различните си оферти, само че не през днешния ден е времето, не и по този метод. ", изясни той.
И изброи слабостите на проектобюджета съгласно левицата: " Здравеопазването - нито една качествена промяна и дупка в системата не може да бъде запълвана с изливането на нови и нови милиони. В пенсиите - пенсионерите нямат потребност от подаяния, а от система, която да съблюдава техните права. И главният и основен бюджет - с изключение на, че е бюджет на безсилието, той е и нереалистичен. Заложените в него параметри са несъответстващи ", сподели Зарков. По думите му потвърждават го прогнозите на интернационалните институции, Българска народна банка, а и предходните прогнози на Министерство на финансите.
 Още депутати от ръководещите с ковид Още депутати от ръководещите с ковид
Трима депутати от " Обединени патриоти " са с COVID-19, като единият от тях е в доста тежко положение. Още един депутат от т...
" Това е просто една неистина и в тази неистина Българска социалистическа партия няма да бъде съизвършител ", акцентира Зарков.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР