Имало е тържество в местността Попина лъка в град Сандански.

...
Имало е тържество в местността Попина лъка в град Сандански.
Коментари Харесай

Хванатите да празнуват в заведение полицаи в Сандански може и да се отърват

Имало е празненство в местността Попина лъка в град Сандански. Журналисти са дали видеозапис в РЗИ и е била направена инспекция. При нея е била открито, че е имало тържество в заведение, което би трябвало да бъде затворено според противоепидемичните ограничения.
На въпрос на Българска национална телевизия защо е било празненството, отговор нямаше – а беше обещано конкретизиране " в случай че се окаже, че е заведение, това е нарушаване ". Това сподели ръководителят на локалното РЗИ Благоевград доктор Калоян Калоянов. Не стана ясно дали може да се събират над 15 души където и да е, освен в заведение.
 Проверка за нарушение на Covid ограниченията от полицейски чиновници в Благоевград Проверка за нарушение на Covid ограниченията от полицейски чиновници в Благоевград
Директорът на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Благоевград Дойчин Дойчинов е разпоредил незабавна инспекция по отношение на получени данни за н...
Със сигурност става въпрос за над 10 служители на реда, добави Калоянов. Но по-късно той уточни, че " по думите на техните сътрудници от полицията става дума за 4 служители на реда ".
Попитан дали дава обещание, че ще има съответни санкции, отговорът беше, че тече следствие и би трябвало да се потвърди, че на съответната дата съответните хора са нарушили закона.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР