Имало е само едно нещо, което наистина е карало Майк

...
Имало е само едно нещо, което наистина е карало Майк
Коментари Харесай

Майк Тиндал сърцераздирателно обяснява кой е единственият път, когато „някога наистина е плакал“

Имало е единствено едно нещо, което в действителност е карало Майк Тиндал да плаче, разкри някогашният ръгбист в трогателен прочувствен миг. Съпругът на някогашната олимпийка Зара и зетят на принцеса Ан от дълго време е прочут с прозренията, които дава за живота зад затворени порти за кралското семейство в личния си подкаст и се появява като посетител в други излъчвания.

Откровеният, партерен темперамент на Тиндал го направи корав любимец на някои кралски почитатели и това разобличаване евентуално единствено ще го накара да наподобява още по-сравним, както доста хора също ще открият самите те се раздират поради нещо сходно в личния си живот.

Това разобличаване пристигна, когато някогашният футболист на Англия направи посещение в Oh My Dog, по време на което имаше прям диалог за домашните си любимци с водещите Шон Уолш и Джак Дий.

Майк и Зара и трите им деца - Лена, Миа и Лукас - имат три кучета, две от които са черни лабрадори, наречени Сторм и Пепър, и друго куче, наречено Блинк - което е тиг...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР