Имало е опит за заличаване на следите от извършеното нарушение

...
Имало е опит за заличаване на следите от извършеното нарушение
Коментари Харесай

Рашков: Полицаят, зашлевил турски шофьор, се опитал да изтрие видеозаписа от колата си

" Имало е опит за изтриване на следите от осъщественото нарушаване посредством заличаване на видеозаписа от самите чиновници, който се прави автоматизирано с механически средства в самата полицейска кола. Взети са незабавно ограничения за формиране на дисциплинарни производства и тези дни те ще бъдат отстранени от служба до привършване на производството ", сподели още министър Рашков.

" Място за сходни чиновници на Министерство на вътрешните работи няма. Не може аз да се прибера от работа в къщи, да пусна тв приемника и новините да са изпълнени от турски организации, от които слушам и виждам за този случай на Автомагистрала " Тракия ", изясни още силовият министър.

Той е разпоредил инспекция на всички полицейски коли, които управляват пътното придвижване, с цел да се откри имало ли е и на друго място влияние върху тези механически средства. " Всички ние непрестанно приказваме за пари и бюджет. И най-после се намират едни чиновници, които разрушават това, което сме купили с парите на българския поданик ", сподели още Рашков, представен от Дарик.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР