Имало е и българи, които са участвали в щурма в

...
Имало е и българи, които са участвали в щурма в
Коментари Харесай

Очевидец от САЩ: Българи участваха в щурма на Конгреса, не за разказване какво става тук!

Имало е и българи, които са взели участие в щурма в Конгреса на Съединени американски щати, заяви по Нова тв Евгени Веселинов, основател на уеб страницата bulgariCA.com в Лос Анджелис.

"От тук потегли група българи, които да вземат участие в митингите. Обади ми се и шефът на компания "Калитко ", който предложи да им помогне ", добави Веселинов.

„ Днес ми се обади притежател на компания, който оказа цялостно подпомагане на нашите сънародници. Готов е да им занесе храна в хотелите, да даде подслон”, добави той.

Според него изборите в Съединени американски щати са провокирали разделяне както сред американците, по този начин и сред българите.

"Най-жестоко е разделянето. Дори го има и измежду българите. Не може да си визиите какво стана по време на изборите. То бяха обиди, ругатни ", добави Веселинов.

„ Невероятно разделяне, включват се и обиди. Действително това е отражение на протичащото се на изборите. Моето мнение е, че няма да се случи нищо. Тръмп имаше изявление, с което ги прикани да се приберат, и всичко свърши. Това са хора, които са научени да се преценяват с управляващите”, изясни Веселинов.


одобряването на резултатите от президентските избори се наложи да бъде спряно заради безредиците, проведени в постройката на Конгреса от поддръжници на Доналд Тръмп. Те нахлуха в постройката и проникнаха в заседателната зала на Сената, както и в офисите на високопоставените лица.

В резултат на щурма на постройката на Капитолия в Съединени американски щати минимум 15 души бяха ранени. Един от тях е служител на реда, който е ранен вследствие на потребление на сълзотворен газ.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР