Имало е хиляди теории кога точно ще е той, но

...
Имало е хиляди теории кога точно ще е той, но
Коментари Харесай

Всепризнат Пророк Вещае: До Края Остават Броени Дни! На 23-Ти Април Ще Ни Връхлети Адът! Недрата Ще Зейнат, Тотална Гибел!

Имало е хиляди теории по кое време тъкмо ще е той, само че постоянно са били неверни. Земята по този начин и не се сблъска с планетата Нибиру през октомври предходната година, както се очакваше. Маите също се пробваха да предскажат този край, само че без триумф. Теориите за конфликти с метеорити до този миг сe оказаха изцяло неверни.

Изданието „ Дейли мирър ” оповестява нова дата за края на света. Тя е на 23-ти април 2018-та година. Остават единствено 10 дни до тази дата. Точно тогава Слънцето. Луната и Юпитер ще застанат в една линия в съзвездието Дева и това ще бъде знак за Второто пришествие. Тогава Исус Христос ще възкръсне още веднъж и ще се завърне, с цел да накаже всички грешници на земята. През нощта на 23-ти април ще се появи и митичната Планета Хикс, известна под името Нибиру.

Един от новите пророци, Дейвид Мийд, предсказва, че на тази дата ще има всеобщи изригвания на вулкани. Изданието обаче успокоява своите читатели, че Мийд в предишното не един път е бъркал с апокалиптичните си прогнози.

По-рано различен оракул заяви друга дата за края на света. Матю Джийн-Марк Джоузеф Родриг твърди, че е разкрил точната дата на края на света в Библията. Според него в Откровението на Йоан има откъс, който споделя по кое време ще завърши живота на нашата планета. Той пресмята, че тази дата е 24-ти юни 2018-та година.

23-ти април или 24-ти юни е края на света ще разберем напълно скоро коя е вярната дата на това апокалиптично събитие.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР