Имало е 10 срещи на Бойко Рашков с баща и

...
Имало е 10 срещи на Бойко Рашков с баща и
Коментари Харесай

МВР пред депутатите: Имало е 10 срещи на Бойко Рашков с баща и син Димитрови


Имало е 10 срещи на Бойко Рашков с татко и наследник Димитрови. Заподозрените за корупция Марин и Стефан Димитрови 10 пъти са се срещали с Бойко Рашков. Семейство Димитрови и някогашната шефка на Митниците, която към този момент е обвинена, Петя Банкова са посещавали Министерство на вътрешните работи.
Това сочи справката, обещана предходната седмица
от вътрешния министър, до краткотрайната комисия за аферата с Агенция Митници. Справката до краткотрайната комисия е за интервала от 1 май 2021 до 12 април 2024.

Марин Димитров е от първите посетители в Министерство на вътрешните работи на Бойко Рашков като вътрешен министър. Срещите са продължавали постоянно сред 10 и 15 минути,
както означи Станислав Балабанов от Има Такъв Народ.
По данни на МВР Петя Банкова е провеждала работни срещи, имала е и двучасова среща с заместник-министър на вътрешните работи Кирил Ценкин, който е и някогашна защита на Кирил Петков като министър председател.
От справката, показана от депутата от Има Такъв Народ,
излиза наяве, че Живко Коцев не е заявил скъпия часовник, който му е подарък. Стана ясно, че основният секретар е осветил разработвано лице, както и провалил разработки на ведомството.
Бойко Рашков лъже и то лъже пред цяла България,
посочи Станислав Балабанов като напомни думите на ексвътрешния министър, че не познава Марин и Стефан Димитрови. За мен това е тежък политически скандал, акцентира депутатът от Има Такъв Народ.
Нагледал съм се на страшни срамотии,
показа и депутатът от Движение за права и свободи Йордан Цонев, само че такова нещо не е виждал за 30 години в политиката. Да вземат прокуратурата и службите са си свършат работата, настоя той. Не одобрявам това, което виждам, не одобрявам фотосите, съобщи Цонев, съгласно който е явно присъединяване на Бойко Рашков в тази ситуация.
Вътре в полицията има зложелател, установи и Хамид Хамид.
Агенция Митници не е единствено контрабанда, изясни от своя страна пред депутатите шефът на Агенция Митници Георги Димов, който бе извикан в комисията. Той прикани депутатите, когато приказват за Митниците,
да конкретизират лицата, тъй като там работели
почтени хора, които нямало от какво да се срамят. В Агенция Митници Димов заварил изплашени хора, които не вярвали в себе си. Той е разпоредил инспекция
на активността на предшествениците си.
Цецка Дочева от дирекция Митническо разузнаване уточни, че в организацията не е имало данни от интернационалните партньори за застъпничество и прикриване на контрабанда. Тя няма данни за контрабандна активност на сем. Димитрови и за тях чула за пръв път от медиите.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР