Имал е ясен план да задигне парите му, но нещата

...
Имал е ясен план да задигне парите му, но нещата
Коментари Харесай

Против волята ли? Камери хванали Мишо да се целува с 50-годишния Игор на улицата

Имал е явен проект да задигне парите му, само че нещата са се объркали, считат проверяващите

14-годишният Мишо Н. от Несебър, който бе арестуван за убийството на 50-годишния северномакедонец Игор Николовски, май не е отишъл в горичката зад ресторант „ Бъчвата “ срещу волята си.

Това стана ясно от думите на наблюдаващия прокурор Иван Кирков, който в правосъдна зала при гледането на мярката за неотклонение застъпи тезата, че хлапакът е бил водещо лице, а не възрастният мъж.

Мишо е имал явен проект – да заведе падащия си по момченца Игор в гората и да го обере. Охранителни камери ясно са запечатали целия му маршрут. Нещо повече – младежът държал чичкото за ръката и се целувал с него.

Той, както към този момент писахме, е остарял познайник на органите на реда. На 5 февруари т.г. Мишо нападнал с железен лост украински жител, който е станал инцидентен очевидец на осъществявана от пубертета кражба в Слънчев бряг. Има и регистрации за няколко други по-дребни закононарушения. Мишо е приключил 7-ми клас, сега живеел със фамилията си в местността „ Пясъците “, където се е оформило нелегално гето.

Пред проверяващите, а и през днешния ден в съда той застъпи тезата, че е блъснал Игор, защото го принуждавал да прави секс с него. Три часа го наливал с бира в Несебър, след което тръгнали към горичката, само че щом стигнали до мястото и педофилът си свалил гащите Мишо се отказал и опитал да избяга. По думите му Игор го блъснал и се наложило да се отбранява. Взел дървения прът и почнал да се пази, твърди отбраната.

От прокуратурата обаче са на друго мнение -смятат, че закононарушението е авансово планувано и обмислят преквалифициране на убийството – да стане по чл.116, по който той може да лежи до 8 години зад решетките.

Държавното обвиняване изиска през днешния ден от Окръжния съд на Бургас непрекъсната мярка „ задържане под стража “, а служебният бранител, представляваш Мишо – юрист Радостин Пенев – домакински арест.

Съдът ще се произнесе след минути. Очаквайте подробносит!
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР