Имахме възможност да обсъдим и да разгледаме в детайл предложенията

...
Имахме възможност да обсъдим и да разгледаме в детайл предложенията
Коментари Харесай

Венко Сабрутев: Целта е да няма промени между първо и второ четене на актуализацията на бюджета


Имахме опция да обсъдим и да разгледаме в подробност предложенията на всички партия по отношение на актуализацията на бюджета. Целта е да няма промени сред първо и второ четене в пленарна зала. 

Това сподели депутатът от " " (ПП) Венко Сабрутев, който взе присъединяване в съдружния съвт на ръководещите на тематика идната актуализация на бюджета. 

" Всяка една партия даде съответни оферти и минахме на първо четене тези оферти. От Политическа партия нямаме спомагателни оферти. Пак, споделям, че разгледахме детайлно всички оферти. Дискутирахме кое е действително да се случи и кое не е, дали има опция да се усили приходната част. Целта е да няма промени сред първо и второ четене. Очаквам тази седмица актуализацията на бюджета да влезе в парламентарните комисии ", добави той.  

" Искам да уверя бизнеса, че страната твърдо стои зад тях. Това, че обезщетенията за тока не влизат в актуализацията не значи, че обезщетения няма да има до края на годината. Тъкмо противоположното - обезщетения ще има. Компенсациите за бизнеса за по-скъпия ток са заложени през промени в Закона за енергетиката. Държавата, в лицето на държавното управление и Народното събрание стои твърдо зад бизнеса ", безапелационен бе Сабрутев. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР