Имахме три срещи, много конструктивни, това заяви Кирил Петков пред

...
Имахме три срещи, много конструктивни, това заяви Кирил Петков пред
Коментари Харесай

Маратон от срещи за Продължаваме промяната днес

Имахме три срещи, доста градивни, това съобщи Кирил Петков пред публицисти, които чакаха срещата му с Демократична България да завърши. Срещите са били с ИТН, Българска социалистическа партия и Демократична България.

След тях ще влезем в преговорен интервал, разгласи Петков и изясни, че всяка партия ще даде своите най-хубави експерти , ще бъдат специалисти, само че срещите ще бъдат общи, а не поотделно, както бе направено в предходния парламент, изясни Кирил Петков.

Той увери, че задачата на тези срещи ще бъде да се стигне до политики и до края на стратегия , която ще включва и периодите, в които всичко би трябвало да се случи. Така че при едно ръководство да има изясненост какво и по кое време се прави, съобщи съпредседателят на " Продължаваме промяната ".

Той даде обещание в този развой да бъдат поканени и медиите . Петков съобщи, че е удовлетворен, защото вижда и усеща ясно и у другите партии значимостта и настройка да бъдат водени градивни диалози с цел да бъде формирано държавно управление.
 С кого ще договарят Кирил Петков и Асен Василев?
С кого ще договарят Кирил Петков и Асен Василев?

Текат опознавателни срещи с управления в оставки

Съпредседателят на Демократична България Христо Иванов анонсира същото , като изясни, че най-вероятно ще отнеме време правенето на съдружно съглашение, само че и това е в интерес на бъдещото държавно управление и стабилността на ръководство.

На въпрос дали е говорено за името на бъдещия министър председател и имената на бъдещи министри, Христо Иванов съобщи, че е станало въпрос за едно име - Гешев, само че не като член на бъдещия министър председател.

Още преди вота в неделя, а и след оповестението на резултатите от гласуването двамата съпредседатели на Политическа партия Кирил Петков и Асен Василев дадоха поръчка за диалогичност с
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР