Имахме предпоставка да подобрим отбора, да вдигнем нивото, да прибавим

...
Имахме предпоставка да подобрим отбора, да вдигнем нивото, да прибавим
Коментари Харесай

Стойчо Младенов пред БНТ: Конгресът на БФС трябва да бъде честен

Имахме причина да подобрим тима, да вдигнем равнището, да прибавим класата и по тази причина малко има отчаяние, от това което чакахме да подобрим, не успяхме на 100 %, и това способства за загубата на 7-8 точки в шампионата. Това сподели оперативният шеф на ЦСКА 1948 Стойчо Младенов пред Българска национална телевизия.

" Искам повече да видя тима с повече експанзия, да показват по-голям апетит за победи, и това да бъде сполучливо на терена, всеки един мач и резултат е значим за тим, който има високи цели ", съобщи още Младенов.

Той разяснява и идния конгрес за избор на президент на БФС.

" Иска ми се един почтен конгрес, и футолните клубове да изберат най-подходящия вид. Трябва да се трансформират някои неща, имам поради организацията на конгреса да бъде направена от самостоятелна комисия, да се върнат някои неща от остарялото време, където всеки един професионален клуб има право на три гласа, аматьорските на един ", изясни Стойчо Младенов.

Той съобщи още, че стадион " Българска Армия " значи всичко за него.

" Като футболист и треньор, там започнах и там приключих, триумфите, които постигнахме на този стадион, не могат да избледнеят в моето схващане, по-късно битките с почитателите от бранш Г ", разяснява той.

Младенов съобщи, че това, че не е бил поканен на последния мач на ЦСКА на стадион " Българска Армия " не го е изненадало.

" Това беше целеустремено и проведено от избрани хора, които са доста малко, като численост, с цел да бъда обиден, знам отношението на почитателите, тъй че това не ме тормози. Да, искаше ми се да бъде по различен метод, само че не можем да бъдем ние хората, които да диктуваме всички събития на Армията ", съобщи още Младенов.

Вижте цялото изявление във видеото!





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР