Имахме много малки неща за оправяне, за да стигнем до

...
Имахме много малки неща за оправяне, за да стигнем до
Коментари Харесай

Мъри: Много съм тегав, всички ме мразят, в България сме царе на имитацията

" Имахме доста дребни неща за оправяне, с цел да стигнем до огромните. Личният образец е добър за колектива. Левски е моят клуб, на който дължа всичко. Имам отговорности и задължения към Левски, които би трябвало да покрия. Най-вече като работа. Не съм доста прелестен за началник, подсигурявам ви. Даже и за чистачките. Всичко ме нервира. Не съм тегав, а доста тегав. Казвам го за моите футболисти, само че важи и за чиновниците - не желая никой да ме обича. Всички ме ненавиждат общо взето. Като дойдат резултатите, след това всички се обичаме.

В България в случай че не се ръководи с твърда ръка, мъчно се реализира крайния резултат. Не приказвам да си деспот в тежкия смисъл на думата, само че да изискваш от хората всичко да става както би трябвало. Защото по този начин и по този начин получаваме заплати, по този начин и по този начин сме тук, само че сме царе на имитацията. Много ненавиждам тези неща в нашата реалност. Опитвам се, колкото мога, да ги заобикалям. Не съм прелестен като футболен началник.

Ангажиментът, който поех, беше поради тъгата, която събраха последователите, искахме да им дадем лъч вяра и да спасим клуба игрово и финансово ", сподели Стоилов. И прецизира, че е последовател на нападателния футбол.

Годините, опита и наблюденията са доста потребни. Ако нещо не се свърши както би трябвало, рано или късно отново те " удря ". Нищо ново не видях при завръщането си тук ", обясни Стоилов. И добавя, че хубавият терен с отопление и поливна система е от положителните неща в Левски.

" Футболистът би трябвало да бъде обгрижван. Или вървят в пътя, в който на мен ми харесват, или се разделяме. Говоря на британски, португалски, сръбски, съветски и малко турски. Футболният език обаче е еднакъв. Караме чужденците да учат български, имат си учители. Средата би трябвало да стане екологична за футбол, с цел да има триумфи. Компромиси не върша, те са късият път към неуспеха ", счита треньорът на Левски.

Според него появяването в Европа е било проявление къде се намира клубът, а успеха над ПАОК - гръмко заявяване, че Левски се е завърнал.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР