Имахме един невидим опонент, който не пропускаше да преналее гласове

...
Имахме един невидим опонент, който не пропускаше да преналее гласове
Коментари Харесай

Мария Габриел потвърди извънредната новина за Борисов и призова да...

Имахме един незабележим конкурент, който не пропускаше да преналее гласове към партията, която го издигна за претендент. Това е първа негова загуба и втора на неговия наставник. Това съобщи на конференция в централата на ГЕРБ лидерът на листата на партията Мария Габриел.

Мария Габриел, Лиляна Павлова, Ева Майдел и Андрей Ковачев, Снимка: Георги КОЛЕВ, БЛИЦ
Първа реакция от Българска социалистическа партия след шокиращите данни на социолозите!

„ Зад всяка своя дума стоя с работата си и това показахме целия тим в тази акция. Борисов сподели, че има един ден за амнистия. Искам да благодаря на всички българи, които през днешния ден ни я дадоха”, сподели още Габриел.

Извънредна вест, обвързвана с Борисов и ГЕРБ

Тя благодари на сътрудниците си от Съюз на демократичните сили и на техните структури, както и на десните обединения, с които ГЕРБ е имала съглашение за тези избори.

„ Искам да благодаря на участниците в тези евроизбори, които не се поддадоха на антикампанията. Показахме, че в България не имаме вяра на фалш, че можеш да получиш поддръжка в резултат съответни резултати, не подправени вести.

Кампанията ни беше позитивна. От на следващия ден акцията ни значи обединени да отстояваме България такава, каквато желаеме да я забележим, каквато ние сме я градили от ГЕРБ и СДС”, съобщи тя.

Мария Габриел и Лиляна Павлова, Снимка: Георги КОЛЕВ, БЛИЦ
„ Българите демонстрираха, че не можеш да правиш акция с подправени вести и нереалистични обещания”, акцентира Габриел.

„ Ще бъде изработен разбор с заключения и той ще бъде показан от водача Борисов. Да си дадем време до вторник. Да получим отговорите от този, който единствен ги има”, прикани лидерът на листата на ГЕРБ за евроизборите.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР