Имахме дузпа в последната минута, за да изравним и да

...
Имахме дузпа в последната минута, за да изравним и да
Коментари Харесай

Петев: Господ е казал, че не трябва да продължим напред

" Имахме дузпа в последната минута, с цел да изравним и да вкараме мача в продълженията. Но може би Господ е споделил, че не би трябвало да продължим напред. Може би и не сме заслужили, не знам какво да отговоря. Да, съперниците бяха по-комбинативни, само че ние им позволихме това нещо ", разяснява треньорът на Лудогорец Ивайло Петев след отпадането във ІІ кръг на квалификациите за Шампионската лига. Разградчани се провалиха в Словения, губейки с 1:2 от Олимпия Любляна.


Специалистът регистрира грешките на своя отбор и съобщи, че не може да отговори дали ще остане отпред на тима. Наставникът на българския първенец изрече подготвеност да си тръгне, в случай че той е огромният проблем на родния футбол.

„ Футболът е игра на неточности, проспахме центриране от тъч. В 88-а минута от корнер по земя, целият тим е вътре, просто е неприемливо. Но отново споделям, имахме обстановка да стигнем до тъждество и да вкараме мача в продължения, само че не успяхме ", добави той.

" Не мога да отговоря дали бъдещето ми е обвързвано с Лудогорец. Има хора, които да вземат това решение. Ако съм огромният проблем на българския футбол, мога да си потегли още на следващия ден. Има три-четири дни. Има проблем за пренастройка. Минорно е настроението след такова отпадане, тъй че нямаме различен избор с изключение на бързо да се настроим за Лига Европа “, приключи старши треньорът на Лудогорец ", приключи Ивайло Петев. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР