Имах високо кръвно и реших да потърся кардиолог. Попаднах на

...
Имах високо кръвно и реших да потърся кардиолог. Попаднах на
Коментари Харесай

Говори пациент на кардиолога от Пазарджик: Бях в прекрасно състояние, а той ми сложи стент без да знам

 Имах високо кръвно и взех решение да потърся кардиолог. Попаднах на доктор Петър Лазов, който незабавно ме попита дали имам болки в гърдите. Поиска да ми направи коронарография, аз му отговорих, че към този момент имам такава и съм в прелестно положение. Това съобщи възрастен мъж - жертва на кардиолога, поставял стентове на здрави пациенти.

" На идващия ден той се опита да ми постави стент без да знам, до момента в който сякаш ми прави коронарография. Виждах на екрана по какъв начин кръвоносните ми съдове се пълнят. Плачех, не знаех какво да върша.

Каза ми: " Отиваш да ти поставят байпас в София. Оплаках се на щерка ми, а стенда ми беше комплициран погрешно и се движеше свободно из кравъвоносния ми съд. През това време аз не знаех, че имам стент в тялото. Не съм давал позволение ", разкри възрастният мъж пред камерите на Нова телеви
" В болница в София ми наместиха стенда, а лекари ми споделиха, че не съм имал потребност от подобен, тъй като съм бил здрав. Самите лекари се възмутиха от това деяние. Сложеният ми стент е индийски ", добави той.

" Според доктор в столицата, животът ми е бил на косъм при превозването от Пазарджик до София, защото стента е бил свободен из съдовете ми ", приключи жертвата на доктор Лазов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР