Имах своите трудни мигове при раздялата ми с моята героиня

...
Имах своите трудни мигове при раздялата ми с моята героиня
Коментари Харесай

Ирина Митева и Васил Бинев: Ина и Иво си простиха в „Откраднат живот”

„ Имах своите сложни мигове при раздялата ми с моята героиня Ина в „ Откраднат живот: Любовта лекува ” , само че по-късно се почувствах спокойна и добра. Мисля, че с нея се сбогувахме уместно ”, показа Ирина Митева в " Събуди се ". През миналата седмица Ина Фотева , един от основните персонажи в най-успешния български медицински сериал, напусна вечно поредицат при извънредно трагични условия, довели до нейната крах.

Завладяващият епизод провокира многочислени реакции измежду феновете, а някои от почитателите на поредицата се чудеха дали нейната героиня няма да оживее и да се появи още веднъж, както се случи и със брачна половинка ѝ Иво Фотев. Това обаче няма да се случи, безапелационна е Ирина Митева.„ Мисля, че имаше нещо лечебно и в връзките на нашите герои в „ Откраднат живот ”. Все отново Ина най-после елементарни на Фотев, а не мисля, че това, което тя му елементарни, се прости елементарно. Това е освобождаващо и за нея, и за Иво ”, показа актрисата.

„ Много одобрявам своя воин. Оправдавам го в 80% от постъпките му. Дори извинявам отношението му към Ина. Тя направи доста неща против Иво Фотев . Трябваше да има някакво отмъщение. Знам какво кара Иво да работи по този метод. Той обича безумно. Когато обичаш доста, появява се и експанзия, и възмездие ”, разкри пък нейният екранен сътрудник Васил Бинев. Мястото, където е снимана спиращата дъха сцена с гибелта на Ина Фотев е наоколо до Радомир в остаряла запустяла кариера.
 Откраднат живот NOVA
„ Ирина беше доста обезпокоена и щеше да прескочи дюшека, на който трябваше да падне. Слава богу, оцеля. Според мен беше рисково. Представете си височина към 3-4 метра и дюшек комплициран върху неравни камъни. Има заплаха да не го уцелиш. Тя се оправи ослепително. ”, описа Васил Бинев. Ирина Митева се среща с Васил Бинев и Наум Шопов – младши на снимачната площадка на „ Откраднат живот ”, само че бързо съумява да построи невероятна екранна химия с техните герои. Тя печели със своята игра сърцата на феновете и е един от значимите герои във фабулата на сериала.-->
 Фотев NOVA
„ Образът на Ина в началото ми беше доста плашещ, тъй като тя е жена на друга възрасти с друга биография, която е доста далечна от моята. Аз даже нямам такива приятелки и познати, с цел да имам наблюдения върху сходен темперамент. С течение на времето обаче доста мощно се влюбихме една в друга ”, разкри актрисата.

Не пропускайте новите епизоди на „ Откраднат живот: Любовта лекува “ от вторник до четвъртък в 20.00 ч. по NOVA.

Повече вести ще откриете на уеб страницата на и на формалната страница на “Откраднат живот ” във, а всички епизоди можете да видите единствено в.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР