Имах щастието да споделя последните 24 часа от живота на

...
Имах щастието да споделя последните 24 часа от живота на
Коментари Харесай

Принцеса Ан след смъртта на Елизабет II: На майка ми, Кралицата, благодаря!

Имах щастието да споделя последните 24 часа от живота на най-скъпата ми майка. За мен беше чест и привилегия да я съпровождам в последните ѝ пътувания. Свидетелството на обич и почитание, показани от толкоз доста хора по време на тези пътувания, беше по едно и също време смирено и приповдигно.

Това са първите думи на принцеса Ан след гибелта на кралица Елизабет II. Изявлението е оповестено на формалната фейсбук страница на кралското семейство.

" Всички ние ще споделяме неповторими мемоари. Благодаря на всеки, който споделя възприятието ни за загуба. Може би си припомнихме какъв брой доста от нейното наличие и принос към националната ни еднаквост сме приемали за даденост. Също по този начин съм признателна за поддръжката и разбирането, оказани на скъпия ми брат Чарлз, до момента в който той приема спомагателните отговорности на Монарха ", добавя принцеса Ан.

В изказването, оповестено в формалната страница на кралското семейство във Facebook, принцесата завърша с думите: " На майка ми, Кралицата, благодаря ".

Ковчегът на Елизабет Втора ще бъде пренесен от Бъкингамския замък в Уестминстър Хол, където ще бъде изложен за поклонение в продължение на четири дни.

 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР