Имах сериозен разговор с г-н Главчев по време на назначаването

...
Имах сериозен разговор с г-н Главчев по време на назначаването
Коментари Харесай

Радев : Очаквам от правителството и ЦИК да организират честни избори

" Имах сериозен диалог с господин Главчев по време на назначението му и честните избори са водещ аршин за работата на служебния кабинет ". Очаквам държавното управление и ЦИК да провеждат почтени избори, включително и секване на купения и корпоративен избор. Това разяснява президентът Румен Радев пред публицисти.

Войската ни постоянно е била стожер на държавността и на народа ни в най-тежки тествания. Българите отдават заслужена респект на своите воини, сподели Радев във връзка Деня на българската войска.

" Напоследък някак си започнахме да привикваме с честата промяна на държавни управления и парламенти, само че в днешното време на рецесия, войни и неустановеност не можем да си позволим да свикнем с неглижирането на българската войска, където процесът е по рационализация и грижа за персоналния състав към момента се движат прекомерно мъчно ".

Поздрави Народното събрание, че е взело решение за повишение на заплатите в армията, само че дефинира мярката като закъсняла и незадоволителна.

" Необходим е повсеместен пакет от ограничения за връщане на привлекателността на военната специалност. Промените в средата за сигурност постановат да покачваме разноските за защита и 2 % към този момент не са задоволителни. Повечето натовски страни към този момент се ориентират към разноски от над 2 % "

Трябва да има доста по-голяма еластичност и адаптивност в отбранителната политика и изразходването на ресурсите, уточни той.

" Хората би трябвало да виждат в Българската войска надеждна сигурност в границите на груповата защита ".

Бързото законодателство не постоянно води до стремежи резултат - по този начин президентът разяснява измененията в Закона за хазарта.
ТЕМА преди 2 дни 7642 преди 2 дни 2560 преди 4 дни 4039

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР