„Имах предложение да вляза в изпълнителната власт. Причината да не

...
„Имах предложение да вляза в изпълнителната власт. Причината да не
Коментари Харесай

Ицо Хазарта: Не съм виждал хора като Кирил Петков и Асен Василев в българската политика досега

„ Имах предложение да вляза в изпълнителната власт. Причината да не го приема, е че познавам опциите си и считам, че на този стадий не бих бил потребен там”. Това съобщи в ефира на Нова телевизия Христо Петров - Ицо Хазарта  Ицо Хазарта Христо Петров - Ицо Хазарта е роден е на 19 декември 1979 година в София. Христо приключва, който към този момент е и народен представител.

На въпрос дали би станал министър на културата, той отговори: „ Не, не бих станал, тъй като опитът ми не стига за такава служба. Със сигурност това, което съм правил през годините, би ми помогнало да съм потребен в тази сфера”, посочи депутатът.

Силно усещане в първия ден на Народното събрание на Хазарта му създали дейностите на част от депутатите, до момента в който тирада е произнасял президентът Румен Радев.

„ Наблюдавах една парламентарна група - вляво от мен. Докато Радев говореше, те си приказваха, говореха си по телефона. Един даже нещо търсеше в носа си. Човек изпада в изключително състояние, когато гледа това”, изясни Петров.

Хазарта изясни, че не си е споделил нищо с депутата от Движение за права и свободи Делян Пеевски. „ Ще кажа нещо, което евентуално огромна част от хората няма да могат да асимилират - Движение за права и свободи имат народен представител, който в действителност е охранител. Когато Пеевски отива до тоалетната, той отива с него. Когато някой различен от тяхната група напуща залата - той също още веднъж отива с него. Това е народен представител със заплата, който е комплициран на избираемо място и ще гласоподава закони. А в действителност е охранител”, уточни той.

Рапърът показа, че е сигурен, че огромна част от хората ще трансформират отношението си към него. „ Наясно съм, че ще би трябвало да платя тази цена. Ще си коства, в случай че съумея да свърша смислени неща, в случай че остана правилен на съвестта си и некорумпиран”, съобщи той.

„ Стана ми доста готино” - по този начин той сподели, че се е чувствал, когато е станало ясно, че е победил Корнелия Нинова и Бойко Борисов в 25 МИР в София. Истинското наслаждение обаче щяло да пристигна, когато успее да свърши нещо потребно.

„ Не съм виждал хора като Кирил Петков и Асен Василев в българската политика до момента. Аз им имам вяра и считам, че те са способни да създадат в действителност огромни промени”, добави депутатът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР