Имах и втори случай, при който малко необяснимо ми се

...
Имах и втори случай, при който малко необяснимо ми се
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: И аз съм имала заплахи за живота, три пъти отказах охрана

" Имах и втори случай, при който малко необяснимо ми се случиха две произшествия една след друга. Тогава отново отхвърлих защита от НСО. Третият път е, когато бях вицепремиер. Спомням си, че даже шефът на НСО пристигна в кабинета ми, само че отново отхвърлих. Не се върша на воин, само че по този начин разбирам нещата. Смятам, че това са ненужно дадени пари ", акцентира водачът на левицата.

Коментарът на Нинова бе във връзка днешното самопризнание на съпредседателя на Политическа партия Кирил Петков, че върви с защита, защото.

Нинова изясни за какво Българска социалистическа партия е срещу текстовете в Истанбулската спогодба, които не засягат насилието. " Не поддържаме текстовете за обществен пол, друг от биологичния ", акцентира политическият водач. Тя акцентира, че евродепутатите на Българска социалистическа партия ще бъдат в социалистическото европейско семейство в лицето на ПЕС.

Корнелия Нинова е безапелационна, е влизането на районен съд Македония в Европейския съюз би било както в техен, по този начин и в плюс на целия район, само че акцентира, че за задачата съседите ни би трябвало да изпълнят изискванията.

По мотив войната в Украйна ръководителят на Българска социалистическа партия изясни, че би трябвало да се търси спокойно съглашение. " В него присъединяване би трябвало да вземат както двете воюващи страни, по този начин и великите сили, в това число Европейски Съюз ", твърди Нинова.

Тя съпостави напускането на партия от страна на Мая Манолова, Елена Йончева, Ваня Григорова и редица други политици с кесонната болест. " Когато вземеш някого, изстреляш го в политиката, той се види в тв приемника, взема решение, че е популярен, че може без теб, че не желае да свети с отразена светлина. През политическия ми опит минаха доста хора, които по този начин си повярваха и завършиха. Най-страшното нещо в политиката е да си повярваш ", разяснява водачът на Българска социалистическа партия.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР