Имах дълга подготовка и хъс за игра, но пъзелът ме

...
Имах дълга подготовка и хъс за игра, но пъзелът ме
Коментари Харесай

Иван Гайтанов: Единственото ми знание за оцеляване е да ловя раци

Имах дълга подготовка и хъс за игра, само че пъзелът ме спъна по време на първата игра, призна бургазлията 

Единственото познание за оцеляване, с което влязох в „ Игри на волята: България “, беше по какъв начин да пипвам раци. Също по този начин и къде се намират мидите, само че за жалост на това място те бяха към момента доста мънички. Бях потребен за екипа, защото бях от момчетата, които хващаха храна за племето. Това сподели в ефира на Нова телевизия бургазлията Иван Гайтанов, който нощес напусна приключенското предаване.

Републиканският първенец по бокс за младежи Иван Гайтанов беше номиниран за изпъждане от Обиталището и следващият участник от Резервите, който напусна рисковото риалити. Той е един от най-младите участници, който беше номиниран от съотборника си Алекса, който призна, че го смята за мощен съперник в борбата си за победа.

„ Имах воля и предпочитание да вляза в тимовете, само че се спънах от пъзела. Наредих част от него, само че може би от напрежението, блокирах тотално и изостанах доста. Бях на добра позиция и мисля, че бях на второ място. Преди да схвана, че имаме втори късмет бях мощно отчаян изключително когато загатнаха, че това е финалната игра. Бях шокиран. Имах дълга подготовка и хъс за игра “, разкрива пред кореспондент на „ На кафе “ Гайтанов.

„ Относно мястото където бяхме – беше в действителност неповторимо. Перфектното място, на което да отидеш с другари и компания, с цел да се разтовариш. Но поради глада, не обръщаш изключително внимание дали е прелестно. Търсиш метод да продължиш напред и да не изнемогваш на него “, споделя отпадналият участник, който постоянно е споделял, че избира сходни тихи места, пред шума на питейни заведения и нощни заведения.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР