Имах чувството, че ролите са се разменили - че БСП

...
Имах чувството, че ролите са се разменили - че БСП
Коментари Харесай

Корнелия Нинова и Цветан Цветанов си спретнаха лют дебат в края на политическия сезон

Имах възприятието, че функциите са се разменили - че Българска социалистическа партия ръководи, а ГЕРБ са в съпротива. Не тайните теории за пълзящ прелом ще решат проблемите в България. Чуйте какво споделят протестиращите. Ще стоим до хората, тъй като са онеправдани. Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в предаването "Панорама " по Българска национална телевизия във връзка обстановката с чумата по животните у нас.

Председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов, който бе посетител в студиото, я укори, че поради нейните дейности в огнищата на чума в Странджа. По думите му страната е пред зараза от чума поради хора като нея. Той й напомни скандалните фрагменти, които потвърждават, че е имало проведена провокация на Българска социалистическа партия в Шарково.

"Ето това е моделът, който желаеме да променим. Когато критикуваш властта върху теб се хвърля цялото мракобесие. На това желаеме да сложим край с Визия за България ", акцентира водачът на левицата.

"Не сме антиевропейска партия, тъй като желаеме да договорим с народа си при какви условия бихме приели еврото. Тя показа опасенията си, базирайки се на финансови специалисти, че това би довело до обедняване на народа ".

"Не за пръв път ще имаме разминавания със Сергей Станишев. В левицата почитаме особеното мнение. Аз ще увещавам с причини другарите си за какво политиката на Вишеградската четворка, води вярна политика. Показахме, че можем да пазиме националния си интерес с Истанбулската спогодба ", безапелационна бе тя.

„ Време е да намерим сила да сложим завършек на Прехода. Големият въпрос е готово ли е обществото ни на това. Важно е какъв брой, къде и по кое време да върнем ролята на страната в образованието, в стопанската система, в опазването на здравето и да спрем модела, в който страната се отхвърля от основни браншове и ги дава на корпоративни структури “, акцентира Нинова.

Корнелия Нинова призна, че не всички възприемат новите визии.

Цветанов разяснява, че с новата стратегия Българска социалистическа партия се връщат обратно във времето. Той попита Нинова, за какво до момента приватизацията е била добра, а в този момент потеглят към национализация. „ Вие внасяте безпорядък в страната “, укори я той.

Няма да диспутирам по този метод. Препоръчвам ви първо да четете, а след това говорете, прикани тя.

Зам.-председателят на ГЕРБ съобщи, че след три години ще възобновят разногласието по време на парламентарните избори. „ Българските гласоподаватели дадоха гласът си за ГЕРБ и западните ни сътрудници правят оценка високо напъните ни “, подсети Цветан Цветанов.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР